Varför är folk bättre klädda på gymmet än i vardagen?

Eftersom jag går på gym några gånger i veckan kan jag inte låta bli att notera vad folk har på sig. De är ganska välklädda i snygga träningskläder i glada färger och god passform. Men på vägen dit, och hela dagen antagligen, går de klädda som vanliga svenska slashasar. Det är svarta eller blå jeans, gärna i nån säckig opassande modell. Gravt oputsade skor – om det inte är sportdojor utomhus också. Nån oformlig svart tröja och en pylsig svart fjunjacka. Varför?

Ingemar Albertsson 2015-12-23 (4)

Varför är det bättre stil på gymmen än på kontoren?

Tänk vad kul det vore om fler gick till jobbet i sina gympatrikåer. Välsittande plagg som lyfter fram ens vackra kropp och med fartränder i dekoren som antingen döljer eller förskönar.

Ingemar Albertsson 2015-09-21 (1)

Vintagemannen själv går dock klädd på gymmet ungefär som han gjorde på 80-talet. I en gammal reklam-T-shirt han fått gratis och ett par vida gympabyxor. De käcka skorna hade han som stödskor när han hade brutit stortån. De funkade jättebra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s