Stockholms vintagescen

Nu i januari 2016 gör jag en omstart. Det nedanstående skrev jag redan 2014. Men sen tog det stopp.

Var hittar man de bästa vintagekläderna i Stockholm med omnejd? Och med vintage menar vi då kläder och annat som är tillverkat före 1980 och helst före 1970. Det betyder kläder som är 40 – 100 år, inte begagnade s.k. märkeskläder från senare år.

Ingemar Albertsson 2013-12-31

En sådan här kostym, en Drabant inköpt i Västerås på 1940-talet, hittar man inte så ofta. Denna är köpt hos A.Marchesan på Odengatan 74 i Stockholm. Bättre butik för förstklassig herrvintage finns inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s